Kakaový nápoj v prášku, dóza 500g, čokoládovna...
Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
tvůj vozík je prázdný
Čokoláda Troubelice je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. K výrobě používají kakaové boby, kakaovou hmotu, kakaové máslo a panelu - ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Všechny použité kakaové produkty a panela pochází z Ekvádoru, rovníkové země Jižní Ameriky. Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Čokoláda Troubelice je 100% česká výroba od návrhu a výroby obalu, výroby čokolády a zabalení.
Více o produktech v této sekci.Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
Kvalitní teplou čokoládu si můžete připravit i u vás doma. Stačí jen rozpustit ve vodě a vychutnat si lahodnou chuť!
Kvalitní teplou čokoládu si můžete připravit i u vás doma. Stačí jen rozpustit ve vodě a vychutnat si lahodnou chuť!
Hořká 75% čokoláda, příjemně hořká s jemnou chutí, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 75% čokoláda, příjemně hořká s jemnou chutí, slazená třtinovou šťávou panelou.
Kakaový prášek v RAW kvalitě vyrobený z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Kakaový prášek v RAW kvalitě vyrobený z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni a je skvělým pomocníkem nejen při vaření a pečení ale i při péči o pleť.
Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni a je skvělým pomocníkem nejen při vaření a pečení ale i při péči o pleť.
Kakaová hmota je základní surovina při výrobě kvalitních čokolád, tato je vyrobena z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Kakaová hmota je základní surovina při výrobě kvalitních čokolád, tato je vyrobena z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Jemná hořká 75% čokoláda s kvítky levandule, kde nenajdete lepek.
Jemná hořká 75% čokoláda s kvítky levandule, kde nenajdete lepek.
Kakaová hmota, vyrobená z prvotřídních ekvádorských kakaových bobů, slouží jako základní surovina pro výrobu kvalitních čokolád.
Kakaová hmota, vyrobená z prvotřídních ekvádorských kakaových bobů, slouží jako základní surovina pro výrobu kvalitních čokolád.
Rodinná čokoládovna Troubelice se nachází v Troubelicích na Moravě. Myšlenka o výrobě čokolády se zrodila v roce 2002, s nápadem přišel František Bačík st. V Troubelicích se rozhodli zkusit vyrobit čokoládu z kvalitních surovin bez použití jiných rostlinných olejů než je kakaové máslo, bez přídavných látek, bílého cukru a lecitinu.
První dovoz kakaových produktů uskutečnili v roce 2010 a první tabulka troubelické čokolády spatřila svět v roce 2013.
Tato čokoládovna je známá pro svou kvalitní produkci, tradiční metody výroby a udržitelný přístup. Produkty jsou baleny do obalů navržených a vyrobených v České republice, což podtrhuje závazek čokoládovny k 100% české výrobě.
Výroba čokolády začíná na plantážích v Ekvádoru, kde rodina vybírá ty nejlepší kakaové boby. Tyto boby se sklízí, fermentují a suší přímo na místě, poté se balí do jutových pytlů a přepravují do České republiky. Po příjezdu do Troubelic jsou kakaové boby ručně přebírány a kontrolovány. Následně se odslupkují a melou na kakaovou hmotu. K výrobě čokolády se používá pouze kakaové máslo a panela, což je ztuhlá šťáva z cukrové třtiny. Tento inovativní způsob slazení čokolády panelou vznikl právě v Čokoládovně Troubelice.
Čokoládovna Troubelice nabízí širokou škálu čokoládových produktů, včetně hořkých, mléčných a bílých čokolád. Každý produkt je vyroben s důrazem na kvalitu a tradiční metody výroby. Kromě čokoládových tabulek firma vyrábí také pralinky, kakaové máslo a další kakaové produkty.
S každou tabulkou čokolády z Troubelic si můžete vychutnat kousek Ekvádoru, zkombinovaný s poctivou prací malé české firmy.