Mléčná 65%čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika. Čokoláda má krásnou ovocnou vůni. Konzistence je příjemně máslově hladká s jemně kořeněnými chuťovým tóny. Kdo je pozorný může zaznamenat téměř neznatelný chuťový tón čerstvé máty. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.
Získané ocenění z mezinárodních soutěží: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2017 World Final, kategorie: „Plain/origin dark-milk chocolate bars (50% and over)“.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
Kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 2596 kj / 620 kcal Tuk: 49 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 31,5 g Sacharidy: 40,5 g, z toho cukry: 30,6 g Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0,13 g