tvůj vozík je prázdný
-
Káva
- Mlýnky
-
Alternativní přípravy
-
Kávovary
-
Příslušenství
- Termosky, termohrnky
- Kávové filtry
- Digitální váhy
- Ostatní příslušenství
- Napěňovače mléka
- Šálky, sklenice a hrnky na kávu
- Teploměry
- Čistící prostředky
- Odklepávače - knockbox
- Časopis Roast Different a knihy o kávě
- Skladování kávy
- Konvice na vaření vody
- Servírování kávy
- Konvičky na mléko
- Rychlovarné konvice
- Čokoláda
- Čaj
- ZLEVNĚNO
- Pro firmy
-
O nákupu
- Doprava a platba
- Prodejna kávy Praha - Vinohrady
- Výdejní místo Praha - Karlín
- Reklamace, rozbité zboží, vrácení
- Návody k produktům
- Vánoční provoz, čtěte!
- Reklamační řád
- Ochrana osobních údajů
- Všeobecné obchodní podmínky
- Podmínky užití e-shopu
- Zpětný odběr elektro / baterie
- Cupping / ochutnávka kávy v GourmetKava.cz
- značky
-
O kávě
-
Články o kávě
- Naše pražená káva, jaká je?
- Světlé vs. tmavé pražení kávy
- Srovnání káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvělá vietnamská káva
- Zelená káva - káva na hubnutí i jako prevence
- Historie kávy
- Druhy kávovníků a produkce kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Jak a kde se pěstuje káva?
- Výroba rozpustné kávy
- Cibetková káva
- Kyselost kávy, co ji způsobuje
- 17 zajímavostí o kávě které neznáte
- Džezva a příprava turecké kávy
- Bezkofeinová káva, výroba a účinky
- Způsoby pražení kávy
- Jak uskladnit kávu a nejčastější chyby
- Káva jako hnojivo, logr pro hnojení i do kompostu
- 3 nejdražší kávy světa
- Nejsilnější káva na světě
- Káva s reishi
- Káva piccolo aneb kofeinový Yetti
- Malování kávou
-
Příprava kávy
- Příprava kávy ve french pressu
- Příprava kávy Cold brew (studená káva)
- Příprava kávy v moka konvici
- Příprava kávy v džezvě
- Příprava kávy ve Vacuum pot
- Příprava filtrované kávy
- Espresso - kompletní manuál
- Příprava kávy v Aeropressu
- Příprava zelené kávy s pražením
- Příprava vietnamské kávy
- Jak naplnit plnitelné kapsle kávou
- Nápoje z espressa
- Příprava kávy v Chemexu
- Ledová káva - recepty na 6 způsobů
- Jak odvápnit kávovar
- Příchutě do kávy
- 7 nejčastějších chyb při přípravě kávy
- Urnex Cafiza - návod na čištění kávovaru
- Příprava kávy flat white
- Příprava kávy frappé
- Příprava kávy batch brew
- Příprava kávy espresso tonic
- Příprava kávy cappuccino
- Příprava kávy caffe latte
- Příprava kávy latte macchiato
- Příprava espresso macchiato
- Příprava kávy ristretto
- Příprava kávy espresso doppio
- Příprava kávy americano
- Příprava kávy lungo
- Příprava domácího cuppingu - ochutnávky kávy
- Jak umlít kávu bez mlýnku
- Jak vybrat
- Káva a zdraví
- Příprava čaje
- Čaj a zdraví
- Články o čaji
-
Články o kávě
Filtrovaná káva (drip)
Kávovar na studenou kávu Hario Mizudashi 600ml
Kávovar Hario Mizudashi pro přípravu ledové kávy pomocí extrakce studenou vodou tzv. cold brew. Objem 600ml.
Hodnocení na Heurece 98%
Doprava zdarma nad 2000Kč
Vše skladem, zítra u vás
Káva pražená každý týden
Napadlo Vás někdy, že voda, kterou kávu zaléváte vůbec nemusí být horká? Vyzkoušejte zalít kávu studenou vodou a nechte v ní kávu extrahovat několik hodin. Výsledek stojí opravdu za to!
Rychlá extrakce v horké vodě je v tomto případě nahrazena pomalou extrakcí ve studené vodě. Díky nízké teplotě vody pronikne do výsledného nápoje více chutí, které se v kávě připravené klasickým způsobem normálně nemají šanci projevit. Výsledný nápoj bude mít plné tělo. Extrakce studenou vodou zajistí proniknutí méně kyselin, naopak je káva více sladší.
Kávovar Hario Mizudashi je perfektním pomocníkem k přípravě tohoto tzv. cold brew. Příprava je více než snadná. Stačí do jeho filtru nasypat středně hrubě namletou kávu (50g) a zalít studenou vodou. Poté kávovar vložte do lednice cca na 8 hodin. Výsledek si opravdu zamilujete.
Po použití stačí filtr opláchnout pod tekoucí vodou. Kávovar obsahuje integrovaný filtr, proto již nemusíte žádné další filtry dokupovat.
Do kávy můžete nasypat kostky ledu a servírovat ledovou kávu připravenou netradičním způsobem, který každého ohromí :-)
Objem: 600ml (5 šálků)
Materiál: tepluvzdorné sklo, plast