
tvůj vozík je prázdný
-
Káva
- Mlýnky
-
Alternativní přípravy
-
Kávovary
-
Příslušenství
-
Termosky, termohrnky
-
Kávové filtry
-
Digitální váhy
-
Ostatní příslušenství
-
Napěňovače mléka
-
Šálky, sklenice a hrnky na kávu
-
Teploměry
-
Čistící prostředky
-
Odklepávače - knockbox
-
Časopis Roast Different a knihy o kávě
-
Skladování kávy
-
Konvice na vaření vody
-
Servírování kávy
-
Konvičky na mléko
-
Rychlovarné konvice
-
- Čokoláda
- Čaj
- ZLEVNĚNO
- Pro firmy
-
O nákupu
- Doprava a platba
- Prodejna kávy Praha - Vinohrady
- Výdejní místo Praha - Karlín
- Reklamace, rozbité zboží, vrácení
- Návody k produktům
- Vánoční provoz, čtěte!
- Reklamační řád
- Ochrana osobních údajů
- Všeobecné obchodní podmínky
- Podmínky užití e-shopu
- Zpětný odběr elektro / baterie
- Cupping / ochutnávka kávy v GourmetKava.cz
- značky
-
O kávě
-
Články o kávě
- Naše pražená káva, jaká je?
- Světlé vs. tmavé pražení kávy
- Srovnání káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvělá vietnamská káva
- Zelená káva - káva na hubnutí i jako prevence
- Historie kávy
- Druhy kávovníků a produkce kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Jak a kde se pěstuje káva?
- Výroba rozpustné kávy
- Cibetková káva
- Kyselost kávy, co ji způsobuje
- 17 zajímavostí o kávě které neznáte
- Džezva a příprava turecké kávy
- Bezkofeinová káva, výroba a účinky
- Způsoby pražení kávy
- Jak uskladnit kávu a nejčastější chyby
- Káva jako hnojivo, logr pro hnojení i do kompostu
- 3 nejdražší kávy světa
- Nejsilnější káva na světě
- Káva s reishi
- Káva piccolo aneb kofeinový Yetti
- Malování kávou
-
Příprava kávy
- Příprava kávy ve french pressu
- Příprava kávy Cold brew (studená káva)
- Příprava kávy v moka konvici
- Příprava kávy v džezvě
- Příprava kávy ve Vacuum pot
- Příprava filtrované kávy
- Espresso - kompletní manuál
- Příprava kávy v Aeropressu
- Příprava zelené kávy s pražením
- Příprava vietnamské kávy
- Jak naplnit plnitelné kapsle kávou
- Nápoje z espressa
- Příprava kávy v Chemexu
- Ledová káva - recepty na 6 způsobů
- Jak odvápnit kávovar
- Příchutě do kávy
- 7 nejčastějších chyb při přípravě kávy
- Urnex Cafiza - návod na čištění kávovaru
- Příprava kávy flat white
- Příprava kávy frappé
- Příprava kávy batch brew
- Příprava kávy espresso tonic
- Příprava kávy cappuccino
- Příprava kávy caffe latte
- Příprava kávy latte macchiato
- Příprava espresso macchiato
- Příprava kávy ristretto
- Příprava kávy espresso doppio
- Příprava kávy americano
- Příprava kávy lungo
- Příprava domácího cuppingu - ochutnávky kávy
- Jak umlít kávu bez mlýnku
-
Jak vybrat
-
Káva a zdraví
-
Příprava čaje
-
Čaj a zdraví
-
Články o čaji
-
Šálky, sklenice a hrnky na kávu
Kelímek Circular Cup (rCup) Cream and Black 340ml
Circular Cup je kelímek vyrobený recyklováním jednorázových papírových kelímků :) Opakovaně použitelný. 340ml.
Hodnocení na Heurece 98%
Doprava zdarma nad 2000Kč
Vše skladem, zítra u vás
Káva pražená každý týden
Kelímek Circular Cup vyvinul tým expertů ve Velké Británii, kterých cílem bylo využití mnoha tun odpadu z jednorázových kelímků, které se vyhodí po par minutách použití. Další krok byl vylepšit funkčnost opakovaně použitelných kelímků.
Věříme, že tenhle kelímek splňuje všechny požadavky zákazníku :)
- Lepší pro svět- udržitelné řešení opakovaného využití odpadu.
- Kelímek, který je recyklovaný i recyklovatelný - při výrobě kelímku byly použity již použité jednorázové kelímky, navíc vydrží nejméně 10 let a pak lze opět recyklovat.
- Otevírání jednou rukou- k otevření a zavření kelímku stačí jen jedno zmáčknutí víčka.
- 100% těsnění - konec politím tričkám a batohům :)
- Kávu si při srkání dírkou nevychutnáte- unikátní řešení pití nápoje po celém obvodu víčka, které simuluje pití z klasického hrníčku
- Vůně kávy - jak je známo, chuť kávy silně ovlivňuje její vůně, kterou zde pocítíte po otevření kelímku stejně, jak u pití z oblíbeného hrníčku
Návod a péče:
Když víčko zmáčknete do dolní pozice, je kelímek otevřený. Pokud je víčko nahoře, je kelímek naopak uzavřený. Jako pomůcku můžete použít to, že když uvidíte tenkou risku na vnitřní straně víčka, je kelímek otevřen. Neplňte kelímek nad rysku na vnitřní straně kelímku- zabráníte protékání.
Horký nápoj nad 65°C může díky páře způsobit podtlak uvnitř kelímku. Pokud vám víčko při otevírání nejde snadno zmáčknout, povolte víčko mírným otočením, aby se snížil tlak uvnitř kelímku. Nesnažte se víčko mačkat silou, mohlo by dojít k vystříknutí nápoje nebo páry!
Jak se starat o kelímek?
Snažte se umýt váš Circular po každém použití. Vodotěsný je pouze tehdy, pokud je těsnění a zavírací mechanismus udržován v čistotě. Pokud kelímek potřebujete pořádně vymýt, můžete jej umístit do horního patra myčky nádobí. Pokud se budete chtít zbavit zbytků skvrn z čaje nebo kávy, můžete smíchat lžičku sody a vodu a nechte v kelímku 20 minut působit. Poté důkladně opláchněte.
Specifikace:
Obsah: 340 ml
Výška: 168 mm s víčkem, 144 mm bez víčka
Průměr dna: 64 mm
Průměr víčka: 84 mm
Vyrobeno v UK
Reviews (0)

Circular Cup je kelímek vyrobený recyklováním jednorázových papírových kelímků :) Opakovaně použitelný. 340ml.