
tvůj vozík je prázdný
-
Káva
- Mlýnky
-
Alternativní přípravy
-
Kávovary
-
Příslušenství
-
Termosky, termohrnky
-
Kávové filtry
-
Digitální váhy
-
Ostatní příslušenství
-
Napěňovače mléka
-
Šálky, sklenice a hrnky na kávu
-
Teploměry
-
Čistící prostředky
-
Odklepávače - knockbox
-
Časopis Roast Different a knihy o kávě
-
Skladování kávy
-
Konvice na vaření vody
-
Servírování kávy
-
Konvičky na mléko
-
Rychlovarné konvice
-
- Čokoláda
- Čaj
- ZLEVNĚNO
- Pro firmy
-
O nákupu
- Doprava a platba
- Prodejna kávy Praha - Vinohrady
- Výdejní místo Praha - Karlín
- Reklamace, rozbité zboží, vrácení
- Návody k produktům
- Vánoční provoz, čtěte!
- Reklamační řád
- Ochrana osobních údajů
- Všeobecné obchodní podmínky
- Podmínky užití e-shopu
- Zpětný odběr elektro / baterie
- Cupping / ochutnávka kávy v GourmetKava.cz
- značky
-
O kávě
-
Články o kávě
- Naše pražená káva, jaká je?
- Světlé vs. tmavé pražení kávy
- Srovnání káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvělá vietnamská káva
- Zelená káva - káva na hubnutí i jako prevence
- Historie kávy
- Druhy kávovníků a produkce kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Jak a kde se pěstuje káva?
- Výroba rozpustné kávy
- Cibetková káva
- Kyselost kávy, co ji způsobuje
- 17 zajímavostí o kávě které neznáte
- Džezva a příprava turecké kávy
- Bezkofeinová káva, výroba a účinky
- Způsoby pražení kávy
- Jak uskladnit kávu a nejčastější chyby
- Káva jako hnojivo, logr pro hnojení i do kompostu
- 3 nejdražší kávy světa
- Nejsilnější káva na světě
- Káva s reishi
- Káva piccolo aneb kofeinový Yetti
- Malování kávou
-
Příprava kávy
- Příprava kávy ve french pressu
- Příprava kávy Cold brew (studená káva)
- Příprava kávy v moka konvici
- Příprava kávy v džezvě
- Příprava kávy ve Vacuum pot
- Příprava filtrované kávy
- Espresso - kompletní manuál
- Příprava kávy v Aeropressu
- Příprava zelené kávy s pražením
- Příprava vietnamské kávy
- Jak naplnit plnitelné kapsle kávou
- Nápoje z espressa
- Příprava kávy v Chemexu
- Ledová káva - recepty na 6 způsobů
- Jak odvápnit kávovar
- Příchutě do kávy
- 7 nejčastějších chyb při přípravě kávy
- Urnex Cafiza - návod na čištění kávovaru
- Příprava kávy flat white
- Příprava kávy frappé
- Příprava kávy batch brew
- Příprava kávy espresso tonic
- Příprava kávy cappuccino
- Příprava kávy caffe latte
- Příprava kávy latte macchiato
- Příprava espresso macchiato
- Příprava kávy ristretto
- Příprava kávy espresso doppio
- Příprava kávy americano
- Příprava kávy lungo
- Příprava domácího cuppingu - ochutnávky kávy
- Jak umlít kávu bez mlýnku
-
Jak vybrat
-
Káva a zdraví
-
Příprava čaje
-
Čaj a zdraví
-
Články o čaji
-
Příslušenství
Analogový teploměr Timemore
Analogový nerezový teploměr Timemore pro perfektní kontrolu nad teplotou vody, našlehaného mléka i dalšího použití v kuchyni.
Hodnocení na Heurece 98%
Doprava zdarma nad 2000Kč
Vše skladem, zítra u vás
Káva pražená každý týden
Analogový nerezový teploměr Timemore je nezbytnou pomůckou pro všechny baristy. Díky praktické sponě velice dobře drží na vaší konvičce na latte.
Teploměr měří přesnou teplotu mléka přímo při jeho šlehání a to pomocí nerezové jehly. Rozsah teploměru je od 0 do 120 °C.
Teplota se mění velice rychle a díky tomu máte vždy perfektní kontrolu nad teplotou právě šlehaného mléka nebo vody v konvici. Ideální pomůcka při přípravě oblíbených kávových nápojů jako je caffe latte, či cappuccino. Své využití ale jistě najde i při jakýchkoliv alternativních přípravách kávy
Materiál: nerezová ocel, plast
Rozsah: 0 - 120°C
Reviews (0)

Analogový nerezový teploměr Timemore pro perfektní kontrolu nad teplotou vody, našlehaného mléka i dalšího použití v kuchyni.