
tvůj vozík je prázdný
-
Káva
- Mlýnky
-
Alternativní přípravy
-
Kávovary
-
Příslušenství
-
Termosky, termohrnky
-
Kávové filtry
-
Digitální váhy
-
Ostatní příslušenství
-
Napěňovače mléka
-
Šálky, sklenice a hrnky na kávu
-
Teploměry
-
Čistící prostředky
-
Odklepávače - knockbox
-
Časopis Roast Different a knihy o kávě
-
Skladování kávy
-
Konvice na vaření vody
-
Servírování kávy
-
Konvičky na mléko
-
Rychlovarné konvice
-
- Čokoláda
- Čaj
- ZLEVNĚNO
- Pro firmy
-
O nákupu
- Doprava a platba
- Prodejna kávy Praha - Vinohrady
- Výdejní místo Praha - Karlín
- Reklamace, rozbité zboží, vrácení
- Návody k produktům
- Vánoční provoz, čtěte!
- Reklamační řád
- Ochrana osobních údajů
- Všeobecné obchodní podmínky
- Podmínky užití e-shopu
- Zpětný odběr elektro / baterie
- Cupping / ochutnávka kávy v GourmetKava.cz
- značky
-
O kávě
-
Články o kávě
- Naše pražená káva, jaká je?
- Světlé vs. tmavé pražení kávy
- Srovnání káva Arabica vs. káva Robusta
- Káva Trung Nguyen, skvělá vietnamská káva
- Zelená káva - káva na hubnutí i jako prevence
- Historie kávy
- Druhy kávovníků a produkce kávy
- Fair trade káva
- BIO káva, organická káva
- Jak a kde se pěstuje káva?
- Výroba rozpustné kávy
- Cibetková káva
- Kyselost kávy, co ji způsobuje
- 17 zajímavostí o kávě které neznáte
- Džezva a příprava turecké kávy
- Bezkofeinová káva, výroba a účinky
- Způsoby pražení kávy
- Jak uskladnit kávu a nejčastější chyby
- Káva jako hnojivo, logr pro hnojení i do kompostu
- 3 nejdražší kávy světa
- Nejsilnější káva na světě
- Káva s reishi
- Káva piccolo aneb kofeinový Yetti
- Malování kávou
-
Příprava kávy
- Příprava kávy ve french pressu
- Příprava kávy Cold brew (studená káva)
- Příprava kávy v moka konvici
- Příprava kávy v džezvě
- Příprava kávy ve Vacuum pot
- Příprava filtrované kávy
- Espresso - kompletní manuál
- Příprava kávy v Aeropressu
- Příprava zelené kávy s pražením
- Příprava vietnamské kávy
- Jak naplnit plnitelné kapsle kávou
- Nápoje z espressa
- Příprava kávy v Chemexu
- Ledová káva - recepty na 6 způsobů
- Jak odvápnit kávovar
- Příchutě do kávy
- 7 nejčastějších chyb při přípravě kávy
- Urnex Cafiza - návod na čištění kávovaru
- Příprava kávy flat white
- Příprava kávy frappé
- Příprava kávy batch brew
- Příprava kávy espresso tonic
- Příprava kávy cappuccino
- Příprava kávy caffe latte
- Příprava kávy latte macchiato
- Příprava espresso macchiato
- Příprava kávy ristretto
- Příprava kávy espresso doppio
- Příprava kávy americano
- Příprava kávy lungo
- Příprava domácího cuppingu - ochutnávky kávy
- Jak umlít kávu bez mlýnku
-
Jak vybrat
-
Káva a zdraví
-
Příprava čaje
-
Čaj a zdraví
-
Články o čaji
-
Kávovary
Kávovar La Pavoni Europiccola Lusso ELQ (stříbrný)
Tento kávovar je již dlouhou dobu naprostou italskou legendou v přípravě kávy. Klasický design pocházející z roku 1950 a nezaměnitelný proces přípravy kávy je to, čím si své zákazníky získává i v dnešní době.
Toto zboží NENÍ skladem na naší prodejně.
Hodnocení na Heurece 98%
Doprava zdarma nad 2000Kč
Vše skladem, zítra u vás
Káva pražená každý týden
Tento kávovar má jeden bojler o objemu 0,8l, který se plní ručně horní částí kávovaru. Celý bojler se potom uzavře, jelikož je po celou dobu přípravy kávy až do úplného vychladnutí pod tlakem. Hladinu vody ukazuje měřák na straně bojleru. Nahřívání bojleru je řešeno výkonným topným tělesem u jeho dna. Ohřev je potom řízen termostatem a světlo u vypínače indikuje nahřátí kávovaru.
Celá příprava kávy probíhá manuálně, nejprve je třeba zvednutím páky napustit vodu do hlavy kávovaru a pak jejím stlačením protlačit vodu skrz kávu. Tlak je tvořen pouze Vaši silou a není zde žádné čerpadlo ani pružina. Při jednom napuštění bojleru lze připravit najednou až 8 šálků kávy. V případě, že často děláte větší počet káv je ale dobré zvážit model s větším bojlerem.
Pomocí parní trysky lze také připravit našlehané mléko. Celý proces je velmi jednoduchý, pára se tvoří v horní části bojleru, kde není voda - čím více prostoru, tím větší zásoba páry.
Díky minimu elektroniky lze celý kávovar velice jednoduše udržovat a opravovat, takže vydrží v domácnosti dlouhou řadu let.
Značka: La Pavoni
Hmotnost: 5,5kg
Bojler: jednokomorový
Bojler izolace: ne
Bojler materiál: nerezová ocel
Bojler objem:0,8l
Čerpadlo: ne
Příkon: 950 W
Šířka: 200 mm
Výška: 320 mm
Hloubka: 290 mm
Ke stažení
Příslušenství
Urnex Dezcal odvápňovač 1l
SklademProfesionální tekutý přípravek pro odvápnění (odstranění vodního kamene) espresso kávovarů od americké značky Urnex. Množství: 1l.
Tamper Kaffia 51mm flat ořech
SklademProfesionální tamper neboli pěchovadlo na kávu s nerezovou základnou a dřevěnou rukojetí. Průměr: 51mm
Dřevěná sada pro kávovar LA PAVONI
SklademDřevěná sada pro kávovary La Pavoni Europiccola nebo Professional.
Reviews (1)
makes that amazing espresso you get in Italy. However this is not a simple press a button machine. You need a very good bean grinder and preferably a scale to weigh the dose. Perfect if you want to make 1-5 perfect espresso at a time but not for greater quantities. Definitely quality over quantity.

Tento kávovar je již dlouhou dobu naprostou italskou legendou v přípravě kávy. Klasický design pocházející z roku 1950 a nezaměnitelný proces přípravy kávy je to, čím si své zákazníky získává i v dnešní době.
Toto zboží NENÍ skladem na naší prodejně.